Μακρον Λεπεν : Γαλλία προεδρικές εκλογές: Νέα δημοσκόπηση πριν την ... - Με συγκεντρώσεις στο παρίσι ξεκινούν την εβδομάδα τους ο εμανουέλ μακρόν και η μαρίν λεπέν στις αίθουσες υψηλής χωρητικότητας μπερσί και ζενίθ.

Μακρον Λεπεν : Γαλλία προεδρικές εκλογές: Νέα δημοσκόπηση πριν την ... - Με συγκεντρώσεις στο παρίσι ξεκινούν την εβδομάδα τους ο εμανουέλ μακρόν και η μαρίν λεπέν στις αίθουσες υψηλής χωρητικότητας μπερσί και ζενίθ.. Μάλιστα, ο εμανουέλ μακρόν, , με βάση τις πρώτες δημοσκοπήσεις κερδίζει άνετα στον β΄γύρο με ποσοστά άνω του 60%. Μόλις μισή ποσοστιαία μονάδα χωρίζει τον εμανουέλ μακρόν και τη μαρίν λεπέν, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, εν όψει των ευρωπαϊκών εκλογών του μαΐου του 2019. Μακρόν και λεπέν προσπαθούν να κινητοποιήσουν τους γάλλους στις τελευταίες μεγάλες συγκεντρώσεις τους. Αλλη εκτίμηση, του kantar sofres δίνει τους μακρόν και λεπέν ισόπαλους στο 23. Έτσι η ακροδεξιά λεπέν με 25% ώς 27% στις προθέσεις ψήφου και ο πρόεδρος μακρόν με 24% ώς 28% προηγούνται στον πρώτο γύρο του δεξιού υποψήφιου ξαβιέ μπερτράν, που κινείται μεταξύ 16.

Εκκληση συστράτευσης σε αντιλεπενικό μέτωπο από φιγιόν, καζνέβ, ραφαρέν και αμόν. Όμως, ο φιλοευρωπαίος εμανουέλ μακρόν και η εθνικίστρια μαρίν λεπέν προτείνουν στους γάλλους ένα εκ ο εμανουέλ μακρόν, άγνωστος στους γάλλους μέχρι πριν από λίγο καιρό, δημιούργησε εκ. Ήδη ο μακρόν έστειλε το πρώτο μήνυμα πριν λίγες ημέρες, αφού απέσυρε την γαλλική αρμάδα από άσκηση. Είστε υποψήφιος της πιο άγριας παγκοσμιοποίησης, της κοινοτισμού, της ανασφάλειας. Για πρώτη φορά μακρόν και λεπέν συμφωνούν μεταξύ τους και αυτό είναι ενθαρρυντικό.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΑΛΛΙΑ: ΆΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ...
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΑΛΛΙΑ: ΆΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ... from www.makeleio.gr
Τα ποσοστά της λεπέν και η είσοδός της στον 2ο γύρο οδήγησαν τους. Ο εμανουέλ μακρόν και μαρί λεπέν θα διεκδικήσουν την γαλλική προεδρία στον δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών. Σύμφωνα με το υπουργείο των εσωτερικών στη γαλλία, τα τελικά. Η λεπέν τάσσεται υπέρ της αποχώρησης της γαλλίας από την ευρωζώνη και θέλει να διεξαγάγει ήδη από σήμερα οι δύο υποψήφιοι ξεκινούν και πάλι την εκστρατεία τους. Έτσι η ακροδεξιά λεπέν με 25% ώς 27% στις προθέσεις ψήφου και ο πρόεδρος μακρόν με 24% ώς 28% προηγούνται στον πρώτο γύρο του δεξιού υποψήφιου ξαβιέ μπερτράν, που κινείται μεταξύ 16. Ήδη ο μακρόν έστειλε το πρώτο μήνυμα πριν λίγες ημέρες, αφού απέσυρε την γαλλική αρμάδα από άσκηση. Ο μακρόν λαμβάνει το 23,7% και η λεπέν το 21,7%, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ipsos/sopra steria. Μάλιστα, ο εμανουέλ μακρόν, , με βάση τις πρώτες δημοσκοπήσεις κερδίζει άνετα στον β΄γύρο με ποσοστά άνω του 60%.

Για πρώτη φορά μακρόν και λεπέν συμφωνούν μεταξύ τους και αυτό είναι ενθαρρυντικό.

Οι εμανουέλ μακρόν και μαρίν λεπέν είναι οι διεκδικητές για την προεδρία (7/5). Ήδη ο μακρόν έστειλε το πρώτο μήνυμα πριν λίγες ημέρες, αφού απέσυρε την γαλλική αρμάδα από άσκηση. Μια νίκη του κόμματος της μαρίν λεπέν, της αντιπάλου του εμανουέλ μακρόν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών του 2017, θα ισοδυναμούσε με προσωπική ήττα του γάλλου προέδρου, εκτιμά. First and second declension of μᾰκρός; Ο μακρόν και η λεπέν πρόκειται να περάσουν στον δεύτερο γύρο της 6ης μαΐου, με τον πρώτο να ο μακρόν εμφανίζεται νικητής με 61% έναντι 39% για τη λεπέν, ο μελανσόν με 57% έναντι 43% για. Το διεφθαρμένο ρεπουμπλικανικό μέτωπο γύρω από τον μακρόν. Μόλις μισή ποσοστιαία μονάδα χωρίζει τον εμανουέλ μακρόν και τη μαρίν λεπέν, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, εν όψει των ευρωπαϊκών εκλογών του μαΐου του 2019. Εκκληση συστράτευσης σε αντιλεπενικό μέτωπο από φιγιόν, καζνέβ, ραφαρέν και αμόν. Ο εμανουέλ μακρόν και μαρί λεπέν θα διεκδικήσουν την γαλλική προεδρία στον δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών. Ο κεντρώος ανεξάρτητος μακρόν και η ακροδεξιά λεπέν θα αναμετρηθούν για την προεδρία της γαλλίας. Εμανουέλ μακρόν και μαρίν λεπέν θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών για την προεδρία της χώρας. Πρώτα ήρθε η αντίδραση του ζαν λικ μελανσόν, επικεφαλής. Η λεπέν τάσσεται υπέρ της αποχώρησης της γαλλίας από την ευρωζώνη και θέλει να διεξαγάγει ήδη από σήμερα οι δύο υποψήφιοι ξεκινούν και πάλι την εκστρατεία τους.

Ο μακρόν και η λεπέν πρόκειται να περάσουν στον δεύτερο γύρο της 6ης μαΐου, με τον πρώτο να ο μακρόν εμφανίζεται νικητής με 61% έναντι 39% για τη λεπέν, ο μελανσόν με 57% έναντι 43% για. Μακρόν και λεπέν προσπαθούν να κινητοποιήσουν τους γάλλους στις τελευταίες μεγάλες συγκεντρώσεις τους. Πυρά κατά της γερμανίας και της γαλλίας, και του εμανουέλ μακρόν προσωπικά, εξαπέλυσε ο βίκτορ όρμπαν για το μεταναστευτικό, διαμηνύοντας ότι ευελπιστεί σε…. Σε μια μάχη ύβρεων και προσωπικών χαρακτηρισμών και λιγότερο πολιτικών θέσεων εξελίχθηκε το τελευταίο ντιμπέιτ ανάμεσα στους δύο υποψηφίους του β' γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών. Για πρώτη φορά μακρόν και λεπέν συμφωνούν μεταξύ τους και αυτό είναι ενθαρρυντικό.

Μπριζίτ Τρονιέ: Η νέα fashion icon Πρώτη Κυρία της Γαλλίας ...
Μπριζίτ Τρονιέ: Η νέα fashion icon Πρώτη Κυρία της Γαλλίας ... from www.thetoc.gr
Μόλις μισή ποσοστιαία μονάδα χωρίζει τον εμανουέλ μακρόν και τη μαρίν λεπέν, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, εν όψει των ευρωπαϊκών εκλογών του μαΐου του 2019. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δίνουν 23,54% στον μακρόν έναντι 22. Ο μακρόν λαμβάνει το 23,7% και η λεπέν το 21,7%, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ipsos/sopra steria. Εκκληση συστράτευσης σε αντιλεπενικό μέτωπο από φιγιόν, καζνέβ, ραφαρέν και αμόν. Αντιμέτωπη με την εκλογική ήττα καταφεύγει σε παλινωδίες. Μια νίκη του κόμματος της μαρίν λεπέν, της αντιπάλου του εμανουέλ μακρόν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών του 2017, θα ισοδυναμούσε με προσωπική ήττα του γάλλου προέδρου, εκτιμά. Όμως, ο φιλοευρωπαίος εμανουέλ μακρόν και η εθνικίστρια μαρίν λεπέν προτείνουν στους γάλλους ένα εκ ο εμανουέλ μακρόν, άγνωστος στους γάλλους μέχρι πριν από λίγο καιρό, δημιούργησε εκ. Μακρόν και λεπέν προσπαθούν να κινητοποιήσουν τους γάλλους στις τελευταίες μεγάλες συγκεντρώσεις τους.

Καθώς τον στηρίζουν φιγιόν και αμόν, όχι όμως και ο μελανσόν.

Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις των πολιτικών αντιπάλων του εμανουέλ μακρόν έπειτα από το αντιδράσεις από μελανσόν και λεπέν. Ο ανεξάρτητος κεντρώος υποψήφιος για την προεδρία της γαλλίας εμανουέλ μακρόν και η ηγέτιδα της ακροδεξιάς μαρίν λεπέν ισοψηφούν, με ποσοστό 23% στην πρόθεση ψήφου, ενόψει του πρώτου. Τα ποσοστά της λεπέν και η είσοδός της στον 2ο γύρο οδήγησαν τους. First and second declension of μᾰκρός; Έτσι η ακροδεξιά λεπέν με 25% ώς 27% στις προθέσεις ψήφου και ο πρόεδρος μακρόν με 24% ώς 28% προηγούνται στον πρώτο γύρο του δεξιού υποψήφιου ξαβιέ μπερτράν, που κινείται μεταξύ 16. Ήδη ο μακρόν έστειλε το πρώτο μήνυμα πριν λίγες ημέρες, αφού απέσυρε την γαλλική αρμάδα από άσκηση. Μια νίκη του κόμματος της μαρίν λεπέν, της αντιπάλου του εμανουέλ μακρόν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών του 2017, θα ισοδυναμούσε με προσωπική ήττα του γάλλου προέδρου, εκτιμά. Πρώτα ήρθε η αντίδραση του ζαν λικ μελανσόν, επικεφαλής. Η λεπέν τάσσεται υπέρ της αποχώρησης της γαλλίας από την ευρωζώνη και θέλει να διεξαγάγει ήδη από σήμερα οι δύο υποψήφιοι ξεκινούν και πάλι την εκστρατεία τους. Μάλιστα, ο εμανουέλ μακρόν, , με βάση τις πρώτες δημοσκοπήσεις κερδίζει άνετα στον β΄γύρο με ποσοστά άνω του 60%. Αντιμέτωπη με την εκλογική ήττα καταφεύγει σε παλινωδίες. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δίνουν 23,54% στον μακρόν έναντι 22. Μακρόν και λεπέν προσπαθούν να κινητοποιήσουν τους γάλλους στις τελευταίες μεγάλες συγκεντρώσεις τους.

Αλλη εκτίμηση, του kantar sofres δίνει τους μακρόν και λεπέν ισόπαλους στο 23. Καθώς τον στηρίζουν φιγιόν και αμόν, όχι όμως και ο μελανσόν. Εμανουέλ μακρόν και μαρίν λεπέν θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών για την προεδρία της χώρας. Σε μια μάχη ύβρεων και προσωπικών χαρακτηρισμών και λιγότερο πολιτικών θέσεων εξελίχθηκε το τελευταίο ντιμπέιτ ανάμεσα στους δύο υποψηφίους του β' γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών. Ο ανεξάρτητος κεντρώος υποψήφιος για την προεδρία της γαλλίας εμανουέλ μακρόν και η ηγέτιδα της ακροδεξιάς μαρίν λεπέν ισοψηφούν, με ποσοστό 23% στην πρόθεση ψήφου, ενόψει του πρώτου.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ "ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ' ΣΤΗΝ ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ "ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ' ΣΤΗΝ ... from 3.bp.blogspot.com
Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις των πολιτικών αντιπάλων του εμανουέλ μακρόν έπειτα από το αντιδράσεις από μελανσόν και λεπέν. Ο κεντρώος υποψήφιος εμάνουελ μακρόν φέρεται να κερδίζει την ακροδεξιά μαρίν λεπέν στον. Τα ποσοστά της λεπέν και η είσοδός της στον 2ο γύρο οδήγησαν τους. Πρώτα ήρθε η αντίδραση του ζαν λικ μελανσόν, επικεφαλής. Είστε υποψήφιος της πιο άγριας παγκοσμιοποίησης, της κοινοτισμού, της ανασφάλειας. Ο ανεξάρτητος κεντρώος υποψήφιος για την προεδρία της γαλλίας εμανουέλ μακρόν και η ηγέτιδα της ακροδεξιάς μαρίν λεπέν ισοψηφούν, με ποσοστό 23% στην πρόθεση ψήφου, ενόψει του πρώτου. Το πρόγραμμά σας είναι ασυνάρτητο και αδύνατο να χρηματοδοτηθεί. Σύμφωνα με το υπουργείο των εσωτερικών στη γαλλία, τα τελικά.

Ο μακρόν και η λεπέν πρόκειται να περάσουν στον δεύτερο γύρο της 6ης μαΐου, με τον πρώτο να ο μακρόν εμφανίζεται νικητής με 61% έναντι 39% για τη λεπέν, ο μελανσόν με 57% έναντι 43% για.

Το διεφθαρμένο ρεπουμπλικανικό μέτωπο γύρω από τον μακρόν. Ο κεντρώος ανεξάρτητος μακρόν και η ακροδεξιά λεπέν θα αναμετρηθούν για την προεδρία της γαλλίας. Μόλις μισή ποσοστιαία μονάδα χωρίζει τον εμανουέλ μακρόν και τη μαρίν λεπέν, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, εν όψει των ευρωπαϊκών εκλογών του μαΐου του 2019. Ήδη ο μακρόν έστειλε το πρώτο μήνυμα πριν λίγες ημέρες, αφού απέσυρε την γαλλική αρμάδα από άσκηση. Η λεπέν προηγείται του μακρόν στην πρόθεση ψήφου. Καθώς τον στηρίζουν φιγιόν και αμόν, όχι όμως και ο μελανσόν. Όμως, ο φιλοευρωπαίος εμανουέλ μακρόν και η εθνικίστρια μαρίν λεπέν προτείνουν στους γάλλους ένα εκ ο εμανουέλ μακρόν, άγνωστος στους γάλλους μέχρι πριν από λίγο καιρό, δημιούργησε εκ. Ο ανεξάρτητος κεντρώος υποψήφιος για την προεδρία της γαλλίας εμανουέλ μακρόν και η ηγέτιδα της ακροδεξιάς μαρίν λεπέν ισοψηφούν, με ποσοστό 23% στην πρόθεση ψήφου, ενόψει του πρώτου. Με συγκεντρώσεις στο παρίσι ξεκινούν την εβδομάδα τους ο εμανουέλ μακρόν και η μαρίν λεπέν στις αίθουσες υψηλής χωρητικότητας μπερσί και ζενίθ. Μακρόν και λεπέν προσπαθούν να κινητοποιήσουν τους γάλλους στις τελευταίες μεγάλες συγκεντρώσεις τους. ΄εξι ημέρες πριν το δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, η φετινή. Από την πλευρά του ο μελανσόν πρωτοτυπεί και. Ο κεντρώος υποψήφιος εμάνουελ μακρόν φέρεται να κερδίζει την ακροδεξιά μαρίν λεπέν στον.

Από την πλευρά του ο μελανσόν πρωτοτυπεί και μακρον. Ο κεντρώος ανεξάρτητος μακρόν και η ακροδεξιά λεπέν θα αναμετρηθούν για την προεδρία της γαλλίας.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama